Disclaimer & privacy

Disclaimer

Stichting Bijzonder Mandje hecht zeer veel waarde aan privacy en stelt alle informatie op haar website (www.bijzondermandje.nl) met grote zorg samen.

De rechten van alle teksten en al het beeldmateriaal die de stichting op haar website gebruikt behoren toe aan stichting Bijzonder Mandje. Teksten en beeldmateriaal mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van stichting Bijzonder Mandje worden gekopieerd of anderszins worden gereproduceerd of gedistribueerd.

Stichting Bijzonder Mandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de inhoud van haar website noch voor schade als gevolg van eventuele onjuistheden of onvolkomenheden, of voor problemen als gevolg van het gebruiken of verspreiden ervan.

Stichting Bijzonder Mandje is niet verantwoordelijk voor de informatie op websites waarop naar haar website (www.bijzondermandje.nl) verwezen wordt.

 

Privacy

De aan stichting Bijzonder Mandje verstrekte informatie is strikt vertrouwelijk. Deze wordt alleen met toestemming van de betreffende gezinnen met derden gedeeld als dat noodzakelijk is voor bijvoorbeeld promotionele acties ten behoeve van de naamsbekendheid van de stichting.

Er wordt alleen beeldmateriaal gebruikt door de stichting voor publicatie op de website met toestemming van de betreffende gezinnen.

Persoonlijke verhalen worden op verzoek van de betreffende gezinnen geanonimiseerd gepubliceerd op de website met de vermelding dat het een geanonimiseerd persoonlijk verhaal betreft.

Gegevens van donateurs, sponsors en overige geïnteresseerden worden uitsluitend gebruikt voor administratieve doeleinden, zoals het innen van donaties en het verzenden van publicaties. Deze gegevens worden niet zonder toestemming aan derden verstrekt.

Indien geen prijs wordt gesteld op toezending van publicaties of informatie over stichting Bijzonder Mandje, dan kan dit schriftelijk kenbaar gemaakt worden bij:        Stichting Bijzonder mandje                                                                                 Essinkweg 1                                                                                                       7122JN Aalten

 

 

 

 

Disclaimer & Privacy